Drets d’imatge a teràpia: Balancing Privacy and Professional Use

Constel·lacions Familiars, Videoteca

 A l’entorn terapèutic, l’ús d’imatges i enregistraments pot ser una eina valuosa per al desenvolupament professional i la documentació de processos. Això no obstant, això planteja un desafiament crucial: equilibrar l’ús professional amb la necessitat imperiosa de protegir la privadesa dels clients.

El repte d’equilibrar la privadesa i l’ús professional en teràpia rau a protegir la confidencialitat i el benestar dels clients alhora que s’utilitzen imatges i enregistraments per a fins educatius, documentals o de millora professional. Els terapeutes han d’assegurar que qualsevol ús professional de material visual no comprometi la privadesa dels clients, obtenint sempre el seu consentiment informat i respectant estrictament els límits ètics i legals establerts. Aquest equilibri és crucial per mantenir la confiança i la integritat en la relació terapèutica.

T’invito a veure el vídeo i que escriguis aquella frase escoltada que t’hagi semblat més enriquidora. I així, compartim entre tot@s la nostra saviesa.

 

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga