637 436 669 (Anna) - 676 735 030 (Sònia) info@retrobat.cat

Aqui pots trobar

Els llibres i publicacions de qualsevol membre del nostre equip. Et convidem a donar una ullada i si algun t’interessa especialment i t’animes a comprar-lo ho pots fer des d’aqui mateix amb només un click.

LA COLLA PESSIGOLLA I LES EMOCIONS.

La COLLA PESSIGOLLA està formada per uns quants amics inseparables: la Paula, en Nil, en Guillem, la Joana i la Maria. Sempre fan activitats junts i, quan algú té problemes, fan pinya i s’ajuden els uns als altres.

 

Fins aviat Griselda!

Emocions, tristesa, primers lectors, novel·la infantil

Anna Esteve -Eva Sans

La Paula està trista perquè la seva germana Griselda marxa uns mesos a Berlín. Però gràcies als seus amics, la Paula tornarà a somriure i esperarà el retorn de ls Griselda amb il.lusió.

Preu: 9.96

Tots tenim por, tots som valents

Emocions, por, primers lectors, novel·la infantil

Autor: Anna Esteve – Eva Sans

La Maria té por d’equivocar-se a l’obra de teatre de l’escola. Tremola nomès de pensar què diran els altres si a mitja representació es queda en blanc. Els seus amics li faran costat i l’ajudaran a fer front a la seva por.

Preu: 10.17€

Avui és un gran dia!

Emocions, alegria, primer lectors, novel·la infantil

Anna Esteve – Eva Sans

La Paula està ALEGRE. Està tan contenta que tothora somriu, fa les coses que li diuen a la primera, anima els companys, té ganes de jugar, està riallera i … encomana als altres la seva alegria.

Preu: 9.02€

Quina ràbia

Emocions, ràbia, primer lectors, novel·la infantil

 Anna Esteve -Eva Sans

En Nil està enrabiat i treu foc pels queixals : ha fet una maqueta esplèndida, però s’ha trencat per accident. Passen els dies i en Nil continua enfadat amb tothom i de mal humor. Sort que la Colla Pessigolla li fa costat o l’ajudarà a canviar l’estat d’ànim i a buscar una solució.

Preu: 10,10€

ALTRES PUBLICACIONS  DEL NOSTRE EQUIP

Batecs de llum: una guia de sanació espiritual

Constel·lacions, pèdrua, dol, espiritualitat

M. Àngles Herrero

Avortaments voluntaris o espontanis.Interrupcions de l’embaràs terapéutiques. Morts gestacionals, perinatals o neonatals. morts infantils fins a 2 anys.

Preu: 19,95€

Amar sin impedimentos: Cómo superar los obstáculos que bloquean el fluir del amor en la pareja

Constelaciones, amor, vínculo

M. Àngels Herrero

L’autoraens acosta una major comprensió de com els vincles entre ànimes afecten les relacions, integrant la metodologia de Constel·lacions Familiars, el saber de vides passades i la pràctica de la mediumnitat. El(la) lector(a) trobarà, també, significatives històries reals i nombrosos recursos pràctics amb els quals transformar la seva situació personal satisfactòriament. Un llibre revelador per crear el que més desitges en la teva vida: relacions plenes, autèntiques i lliures, i aconseguir, a la fi, amarar sense impediment

Preu: 29€

Volver a casa

Novel·la, creixement personal

Elisabet Herández

Quan Elisabet decideix marxar gairebé d’un dia per l’altre, a fer un trekking en ple hivern al Camp Base de l’Annapurna (Himalaya, Nepal), mai imagina el que li va succeir allà. Mesos després d’haver passat una pandèmia, es troba en una situació delicada, podent no tornar a casa, que lluny de semblar-li una experiència traumàtica, li obre les portes a un nou món, a una nova vida i a una nova manera de ser, en definitiva al que serà, el millor viatge de la seva vida.

Preu: 21.65€

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga