637 436 669 (Anna) - 676 735 030 (Sònia) info@retrobat.cat

Rutes al Ser

Una vivència holística que actualitzarà el teu Ser.

Una estratègia d’aprenentatge profund i complet, creada i dirigida per Sonia Talabante Luis com a resultat de la seva experiència de més de dues dècades com a terapeuta i també com a educadora social.

Integra l’aportació d’un ampli ventall de tècniques terapèutiques enriquides amb una visió holística,

per a aportar-te una resposta pràctica per a viure’t en el teu dia a dia.

Rutes per a…

... descobrir la fórmula social actualitzada per a ser feliç

Coneix amb profunditat les característiques, reptes i oportunitats de la societat actual per a fer possible que caminis amb els ulls oberts, amb el propòsit digne de ser feliç, i amb el caliu de sentir-te part d’una tribu humana aliada.

... parlar-me de forma aliada

Comunicació es confon amb informar, transmetre un missatge…. No. La comunicació és un poder.

El que tu penses ho sents, el que sents ho vibres, el que vibres ho atraus. I tota aquesta màgia humana comença amb tu a través de la comunicació.

... empoderar-me en la meva vida amb una visió holística

Einstein va afirmar que hi ha 11 dimensions, i que la nostra ment exclusivament en pot percebre 3. I, per altra banda, la Vida flueix en totes les dimensions. No llegeixis més, i viu aquesta ruta.

... integrar amb cor les emocions que viuen en mi

Enriqueix la teva manera de viure’t amb la font que emana en el teu interior ric en aigua i ple de matisos de colors. Aprèn/reafirma la importància en saber escoltar el teu sentir intern per a saber acompanyar-te amb cor.

... comunicar-me amb l'altre de forma eficaç

Apren claus i actualitza els teus recursos, per a possibilitar que la trobada amb l’altre sigui fluida i enriquidora per a construir escenaris desitjats que sols no es poden construir i sí gràcies a la comunicació rica entre dos o més.

... atendre amb saviesa els conflictes amb mi

Identifica com es munta en el teu interior el teu conflicte amb els assumptes de vida. Així, aprèn a gestionar-te abans que els teus conflictes agafin forma i presència en el teu escenari de vida.

... integrar amb fluïdesa les meves emocions quan em trobo amb l'altre

Identifica els mecanismes que t’allunyen de sentir en contacte amb l’altres des del cor lliure lliure de la ceguera de mecanismes que et deixen cecs de tu.

... integrar-me amb amor a la meva família

La teva història va començar molt més abans de nèixer. I a través, teu en el teu dia a dia, vas vivint tota aquesta informació. Obre els ulls per a alliberar-te dels nusos als quals ets fidel de forma inconscient.

... resoldre amb riquesa els conflictes amb l'altre

Si encara vius els conflictes com un problema, definitivament viu aquesta ruta i sortiràs amb un somriure entremaliat mirant la vida com una gran oportunitat.

Reserva de mòduls individuals

Retroba't ofereix altres opcions independents per al creixement personal i benestar: "Conferència Saber" per adquirir coneixements, "Constel·lació Familiar & Tema" per explorar diferents àrees de la teva vida, ...

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga