637 436 669 (Anna) - 676 735 030 (Sònia) info@retrobat.cat

Formació Humanista

Aprèn a guiar en el creixement personal i el benestar

L’educació humanista promou el desenvolupament integral de l’ésser humà, posant l’èmfasi en l’autonomia, la creativitat i la cerca de significat. Apreneu com guiar a altres en aquesta inspiradora via de creixement personal.

Practitioner Humanista

Aquesta formació és fruit de l’experiència prèvia donant formació a professionals a empresa i supervisió d’equips, comprovant quines són les necessitats particulars dels professionals de primera línia (educador@s, treballador@s socials, sanitaris,…) davant dels seus reptes laborals en el seu dia a dia.

És un servei que és sustenta en una metodologia “centrada a la persona” (Carl Rogers) , enriquint-se de les aportacions particulars de cadascuna de les tècniques terapèutiques humanistes (gestalt, PNL, coaching, constel·lacions familiars,…) i la riquesa del poder de l’educació.

Per això, comptes en l’equip amb una terapeuta i una trainer humanista per acompanyar de prop el teu aprenentatge personal i professional. Un servei dissenyat i dirigit per Sonia Talabante Luis, que compta amb una puntuació de 9’7 pels exparticipants de les anteriors edicions, iniciades al 2014 fins a l’actualitat.

100,001.600,00

Training Humanista

(1 testimoni)

Aquest espai dona continuïtat als canvis personals i a l’aprenentatge dels exparticipants de “Rutes al Ser” de qualsevol edició que s’ha portat a terme a partir del 2014.

És un espai de “foguera” al voltant de la qual , ens trobem en tribu i continuem amb el viatge propi i amb la extrafacilitat que aporta fer-ho en xarxa. Compartim un idioma i unes eines ja apreses a “Rutes al Ser”, que permet que en una durada de 4h al mes, fer una trobada que neteja, alinea, cuida i et reenfoca cap al teu desig i en la teva direcció desitjada.

Conduit professionalment per Sonia Talabante Luis.

50,00550,00

Trainer Humanista

Una oportunitat única per a aquell@s que desitgen:

  • Esdevenir un salt qualitatiu professional formant-se com a trainer humanista per a conduir grups amb una metodologia humanista.
  • Persones que desitgen repetir “Practitioner Humanista” o “Rutes al Ser” per a aprofundir en el teu desenvolupament personal.

T’esperem amb entusiasme!

50,001.250,00

Vols saber si pots bonificar la teva formació?

Oferim el servei per tramitar el teu procés d'aprenentatge com a "formació bonificada".

El nostre equip s'ocupa.

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga