Com ser feliç en un món inestable

Direct, Rutes al Ser

Data: 18 d’octubre del 2024

Hora: 18:30h (Espanya)

Professional: Sonia Talabante Luis

 

En un món cada cop més complex i canviant, trobar la felicitat pot semblar un desafiament. Et convidem a un directe especial on explorarem com viure en una realitat social que sovint se sent incerta i caòtica.

🔍 Què aprendràs en aquest directe?

Entendre els entorns VUCA i BANI: En aquesta sessió, desglossarem aquests conceptes perquè puguis comprendre com impacten la teva vida diària i el teu benestar emocional. T’has sentit mai aclaparat per la rapidesa dels canvis al teu voltant? Aquest és el moment per aclarir els teus dubtes.

Estratègies pràctiques per a la resiliència: Aprendràs eines efectives que pots aplicar al teu dia a dia per desenvolupar resiliència i adaptabilitat. T’agradaria saber com enfrontar la volatilitat i la incertesa? Compartirem estratègies concretes que podràs implementar immediatament.

Espai per a les vostres preguntes: Sabem que cada persona enfronta els seus propis reptes. Per això, aquesta serà una oportunitat perfecta per compartir les vostres inquietuds i reflexions sobre com millorar el vostre benestar en temps incerts.

✨ No t’ho perdis! Uneix-te a nosaltres i descobreix claus valuoses per ser feliç, fins i tot en els temps més incerts. La felicitat no és només una meta, és un viatge que es construeix mitjançant les relacions socials i l’adaptació al nostre entorn.

T’esperem en aquest espai d’aprenentatge i de connexió. El teu benestar és important, i junts podem trobar la fórmula per fer front als desafiaments de la nostra realitat social.

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga