Vivir en un mundo capitalista. Aportaciones de Claudio Naranjo

Rutes al Ser, Videoteca

Estem emocionats d’anunciar aquest directe inclòs dins de l’espai de Conferències del Programa “Rutes al Ser”. En aquesta sessió, explorarem temes fonamentals que ens ajuden a entendre millor la nostra realitat i a trobar nous camins cap al benestar.

💡 Què et duràs?

🔍 Una nova mirada sobre el futur: El humanisme és clau per afrontar els desafiaments socials actuals. Reflexionarem sobre com aquesta perspectiva pot ser una eina poderosa per transformar la nostra societat.

🔍 Comprendre l’impacte real del capitalisme: Donarem el primer pas cap a la llibertat, alliberant-nos de les ataduras invisibles que ens mantenen atrapats. Parlem de com el sistema capitalista influeix en les nostres vides i les nostres decisions.

🔍 Propostes de Claudio Naranjo: Coneixerem algunes de les idees de Claudio Naranjo per recuperar la nostra llibertat interior davant el capitalisme. Naranjo ens convida a reflexionar sobre com podem viure de manera més autèntica i significativa.

💬 Espai per a les teves preguntes: El directe inclourà un moment per compartir les teves inquietuds i reflexions en temps real. La teva veu és important, i volem crear un espai obert on tots puguem participar.

T’animem a unir-te a nosaltres en aquesta exploració profunda i transformadora. La teva participació pot marcar la diferència!

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga