637 436 669 (Anna) - 676 735 030 (Sònia) info@retrobat.cat

La Gestió de la Ira a les Dones: Un camí cap al Benestar Personal

Rutes al Ser

La gestió de la ira pot ser especialment desafiant per a nosaltres, les dones, a causa de les expectatives socials i culturals que enfrontem. Des de primerenca edat, solem ser socialitzades per ser agradables, comprensives i passives, cosa que pot portar-nos a la supressió de la ira. Aquest condicionament pot fer que moltes de nosaltres sentim culpa o vergonya en expressar el nostre enuig, dificultant així una gestió saludable de les nostres emocions. 

Per poder explicar amb el màxim de qualitat aquest tema tan important, he creat un vídeo al nostre canal de YouTube. En aquest vídeo, aprofundeixo en els aspectes clau de la gestió de la ira en les dones i ofereixo eines i consells pràctics per abordar-lo de manera efectiva.

 Al meu nou vídeo, exploro en profunditat diversos aspectes crucials sobre la ira i la seva gestió en la dona:

* La dificultat particular de la dona davant la gestió saludable de la ira: Analitzo les barreres específiques que enfrontem en intentar manejar la nostra ira de manera efectiva.
* Què ens xiva la ira i per què és important escoltar-la per ser atesa de manera eficaç: Descobreix com la ira pot ser un senyal valuós que, si se sent i comprèn, pot portar a una resolució positiva ia un creixement personal.
* Punt de partida de la ira: Entén les arrels de la ira i com reconèixer els seus desencadenants.
* Gestions no saludables, “La dama agradable” i “La Bruixa”: Exploro dos arquetips comuns i les maneres no saludables en què poden manifestar-se la ira i el descontentament.
* Recursos per reenfocar la gestió de la ira: Apunto estratègies i recursos perquè la gestió de la ira sigui saludable per a tu mateixa i, alhora, enriquidora per a les relacions personals a la teva vida.

 

Si aquesta temàtica t’interessa i desitges aprofundir-ne més, et recomano encaridament el llibre “La dansa de la ira” de l’autora Harriet Lerner. Aquest llibre ofereix valuoses perspectives i eines per transformar les nostres relacions personals mitjançant una comprensió més profunda i una gestió més efectiva de la ira.

Judit V. (13/6/2024) “Val la pena callar si renuncio a cuidar el meu desenvolupament personal i la meva qualitat de vida?” Instagram “Rutes Al Ser

Judit V. (13/6/2024) Quan sentim enuig, em dóna una energia que em permet parlar-me amb més veritatInstagram “Rutes Al Ser

Judit V. (13/6/2024) “Mai NO es desembolicarà un nus en un grup, si l’amor no ens influeix i inclou a tot@s” Instagram “Rutes Al Ser

Judit V. (13/6/2024) “Un missatge que aporta la ira és que estic donant més del que crec que he de permetre per a mi o per als altres” Instagram “Rutes Al Ser

Judit V. (13/6/2024) Quan desenfoquem la ira des de la intensitat, m’oblido com a dona, que tinc la capacitat de transformar-la.”  Instagram “Rutes Al Ser

Judit V. (13/6/2024) El que sentim és legítim. El que sentim no és res del que ens haguem de responsabilitzar. Del que ens hem de responsabilitzar és del que faig amb el que sento, amb el com ho gestiono Instagram “Rutes Al Ser

I si desitges, integrar aquest i altres coneixements a través de l’entrenament pràctic dins de sala, consulta la nostra Àrea “Rutes al Ser”.

I els que ja sou “ruter@s”, podeu consultar a a quest vídeoa també a través del Campus Virtual, ampliat amb més marc teòric. 

 

I ara t’animo a posar-te a gust al sofà de casa teva, i gaudir de veure aquest vídeo sol@ o amb companyia, al nostre Canal Youtube. 

Autora: Sonia Talabante Luis

Codirectora “retroba’t”

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga