La Gestió de la Ira a les Dones: Un camí cap al Benestar Personal

Rutes al Ser, Videoteca

La gestió de la ira pot ser especialment desafiant per a les dones, a causa de les expectatives socials i culturals que enfrontem.

Des de primerenca edat, solem ser socialitzades per ser agradables, comprensives i passives, cosa que pot portar-nos a la supressió de la ira. Aquest condicionament pot fer que moltes de nosaltres sentim culpa o vergonya en expressar el nostre enuig, dificultant així una gestió saludable de les nostres emocions.

En aquest direct, exploro en profunditat diversos aspectes crucials sobre la ira i la seva gestió en la dona:

* La dificultat particular de la dona davant la gestió saludable de la ira: Analitzo les barreres específiques que enfrontem en intentar manejar la nostra ira de manera efectiva.

* Què ens xiva la ira i per què és important escoltar-la per ser atesa de manera eficaç: Descobreix com la ira pot ser un senyal valuós que, si se sent i comprèn, pot portar a una resolució positiva ia un creixement personal.

* Punt de partida de la ira: Entén les arrels de la ira i com reconèixer els seus desencadenants.

* Gestions no saludables, “La dama agradable” i “La Bruixa”: Exploro dos arquetips comuns i les maneres no saludables en què poden manifestar-se la ira i el descontentament.

* Recursos per reenfocar la gestió de la ira: Apunto estratègies i recursos perquè la gestió de la ira sigui saludable per a tu mateixa i, alhora, enriquidora per a les relacions personals a la teva vida.

Si aquesta temàtica t’interessa i desitges aprofundir-ne més, et recomano encaridament el llibre “La dansa de la ira” de l’autora Harriet Lerner. Aquest llibre ofereix valuoses perspectives i eines per transformar les nostres relacions personals mitjançant una comprensió més profunda i una gestió més efectiva de la ira.

T’invito a veure el vídeo i que escriguis aquella frase escoltada que t’hagi semblat més enriquidora. I així, compartim entre tot@s la nostra saviesa.


"Perles d'Amor al Desert"

Un retir per descobrir l'amor en un mateix i en els altres, en el màgic entorn del desert del Sàhara.

Reserva la teva plaçaMés informació
Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga