637 436 669 (Anna) - 676 735 030 (Sònia) info@retrobat.cat

Coneix l’aventura a través d’una Viatgera

Humanista

Tens l’oportunitat de conèixer l’aventura de la Formació en “Intervenció Educativa  Humanista” a través de la mirada i de les paraules d’una de les viatger@s que ja ha aterrat de l’últim vol (2018-19) 

Desitjo donar les gràcies a Meritxell Cuscó, Treballadora Social especialitzada en enfoc humanista. Ha sigut generosa per a compartir les seves paraules, sentir, vivències, …

Així comença el seu escrit ….

“El 26 d’Octubre del 2018 va ser l’inici d’un viatge intens cap al planeta interior del descobriment personal i desenvolupament professional. Des del meu punt de vista és imprescindible una formació que doni lloc, i per tant, reconeixement, a l’esfera tant personal com professional, ja que com a persona esdevinc un únic ésser.

En aquest treball pretenc recollir i concretar les idees i nous recursos que he anat adquirint al llarg d’aquest viatge.

Vaig entrar en aquesta formació sense conèixer els conceptes que treballaríem, havia sentit a parlar sobre Gestalt, Educació Emocional, PNL… però no sabia com aplicar-ho, no sabia com es treballava. Tenia curiositat. I també anava dotada d’una consigna claríssima: en el meu present tenia clar el que no volia, no volia una formació que es bases en tant sols una part teòrica i deixes de banda la part pràctica i vivencial. Sentia que havia de coneixem, que havia de descobrir-me, que volia créixer, créixer respectant-me i sentint-me.”

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga