Claus pràctiques per guiar una sessió virtual individual de constel·lacions familiars

🗓️ DATA: Dimart, 22 octubre 2024

🕒 HORA: 18h (Espanya)

PROFESSIONAL: Sonia Talabante Luis
PREU: Gratuït i suscriu-te al Canal Youtube

MODALITAT: Virtual

BREU DESCRIPCIÓ:

En aquest directe abordarem com dur a terme sessions de Constel·lacions Familiars de manera eficaç i respectuosa en un format virtual. Sabem que les dinàmiques en línia presenten desafiaments únics, com ara la gestió de l’energia a través de la pantalla, la creació d’un espai segur per a tots els participants i el manteniment de la connexió profunda que s’espera d’aquest treball terapèutic.

Explorarem eines pràctiques per facilitar un entorn virtual que permeti mantenir l’essència i el poder transformador de les constel·lacions. A més, et compartiré recomanacions per a la preparació tècnica, estratègies per al maneig energètic i claus per cuidar la contenció del grup en aquest format.

🔍Què aprendràs en aquest directe?

  • Guia pràctica per a la preparació tècnica d’una sessió virtual: elecció de la plataforma, configuració de l’espai i recomanacions prèvies per als participants.
  • Claus per al maneig energètic i la creació duna connexió profunda malgrat la distància.
  • Consells sobre com mantenir la contenció i la cura de la persona en un entorn virtual, per assegurar que se senti escoltat i contingut.
  • Exemples i recursos per representar els membres de la constel·lació de manera simbòlica i visual.

Si sou guia de constel·lacions familiars o us interessa aquest treball terapèutic, aquest directe us proporcionarà les eines necessàries per adaptar aquesta poderosa tècnica a la modalitat online sense perdre la seva essència.

💬 Tens preguntes sobre com millorar el teu benestar en temps incerts? Aquest és el moment perfecte per compartir les vostres inquietuds i reflexions.

✨ No t’ho perdis! ✨ Uneix-te a nosaltres i treu amb tu claus valuoses per ser feliç, fins i tot en els temps més incerts.

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga