637 436 669 (Anna) - 676 735 030 (Sònia) info@retrobat.cat

Serveis

Un camí cap a la teva brúixola interior

Els nostres serveis estan compromesos amb el benestar emocional de les persones, amb una visió psicològica humanista, centrada en l’èsser humà i el seu creixement personal.

Psicoteràpia

La Psicoteràpia i el Gestalt-Coaching ofereixen suport per superar desafiaments i aconseguir benestar emocional a través d’un enfocament humanista i professionals qualificats en un entorn confidencial.

Desenvolupament personal

El desenvolupament personal implica l’autoexploració i el creixement personal, que pot ser aconseguit a través de constel·lacions familiars, rutes al ser o retirs.

Formació

Forma’t i obté els reconeixements atorgats pel Departament d’Ensenyament i pel Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

Fes el pas per a la teva salut mental i emocional

Volem ajudar-te a entendre, elaborar i donar resposta a situacions i dificultats vitals en un espai individual i des d’un enfocament humanista.

Els nostres serveis poden ser individuals o grupals, puntuals o mensuals, segons la temàtica i les necessitats de cada persona.

Reserva plaça online i contacta amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte que tinguis al respecte, t’ajudarem en tot el que necessitis.

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

T'agradaria rebre informació sobre els nostres serveis i activitats?

"*" indicates required fields

0
    0
    La teva cistella
    La teva cistella està buidaTornar a la botiga