PNL

Presentació:

Una eina molt útil i valorada en entorn laboral que s’inicia des de la ment cognitiva per a poder realitzar un procés d’aprenentatge que et permet aprofundir en altres àrees de tu (cos, etc) que enriqueixen el teu jo interior. 

Com és una eina inicialment mental es caracteritza per ser estructurada que de forma gradual amplia el teu coneixement intern fins a obtenir resultats de millora en diferents àrees de la teva vida (laboral i altres).

Programa  Educatiu:

Practitioner en PNL

 • Comunicació: Introducció històrica. Pressuposicions de la PNL. Mapa i Territori. Calibració o agudesa sensorial. Llenguatge verbal i no verbal. Sintonia i rapport. Tipus de escolta i escolta activa. Sistemes representacionals. Pistes d’accés ocular. Metamodel del llenguatge. El model Virginia Satir. Assertivitat comunicativa.

 • Tècniques d’ajuda: Consideracions sobre el canvi. Recontextualització o resignificació. Metàfores. Generador de nous comportaments. Model Swish. Estratègia de motivació. Anclatjes. Afegint recursos. Reenquadre en 6 passos. Cura ràpida de fòbies. Posicions perceptives. Conflictes interns.

 • Creativitat i excel·lència personal: Adequada formulació d’objectius. Congruència. Cercle d’excel·lència multidimensional. Creativitat Disney. Nivells lògics. Missió i visió 

Master practitioner en  PNL

 •   Pròximament disponible.

 

Trainer’s Training amb PNL: Master en Tècniques de Presentació 

 •   Pròximament disponible.

Adreçat a

Persones que desitgin millorar, gestionar millor les situacions externes de canvis, conflictes,…. tant a nivell intern com extern, que gaudeixi aprenent incorporant l’aprenentatge al dia a dia per a millorar qualsevol àmbit de la vida tant a nivell personal com laboral, per suposat en professions d’ajuda, docència, comunicació, etc. 

Pla d’Avaluació

L’avaluació és continua, donat que el mètode té un vessant molt vivencial i els conceptes es van assolint i implementant al llarg de la formació.

Lliurament d’un treball final.

Requisits d’accés 

 • Al nivell de Practitioner: No cal cap formació prèvia.
 • Al nivell de Màster: Haver cursat el nivell Practitioner (avalat per AEPNL)
 • Al nivell de Trainer: Haver cursat com a mínim el nivell de Practitioner (avalat per AEPNL)

Requisits finals

 • Assistència obligatòria. L’AEPNL exigeix que la formació sigui com a mínim de 90h. Com que la nostra formació ofereix més hores disposem d’un petit marge, sempre que l’assistència sigui la mínima exigida. De no ser així no es podrà donar la titulació fins que no es recuperin les hores perdudes en una altra promoció.
 • Complir satisfactòriament el Pla d’Avaluació.

Observacions

Reconeixements

Certificació avalada per AEPNL (Asociación Española de Programación Neurolingüística)

Les formacions són presencials i ,EN CAS DE NECESSITATS EXTRAORDINÀRIES, MÀXIM la meitat de les hores es poden realtizar online (per webimar).

Descomptes aplicats

 • 25% dte aplicat si ets ex-alumne del nostre centre (Preu: 825€)
 • 50% dte aplicat si ets alumne del nostre centre en aquest curs 2020-2021 (Preu: 550€)
 • 65% dte aplicat si ets membre del nostre equip de professionals.  (Preu: 385€)

 

 

Durada i horari

Inici: 

 • Nvell Practitioner Modalitat Extensiva: Octubre 2021

Horari:

 • Modalitat Extensiva: Dissabtes i diumenges de 10h a 14h i de 16h a 20h. Excepte el primer dia en divendres de 18h a 21h.

Durada:

 • 99h lectives

Preu

Modalitat extensiva: 

140 € matrícula i pagament de 160 €  quotes 

 

Reserva de plaça

  En cas que reservis "Guia de Constel·lacions Familiars" especifica a l'apartat de comentaris si reserves per 6 mesos, 9 mesos o 12 mesos.
  Exclusiu per ex-alumnat "Guia de Constel·lacions Familiars"
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Contingut relacionat

Cómo consensuar objetivos entre profesional-educando y tener una aventura exitosa en Retroba't

Cómo consensuar objetivos educativos y tener éxito

La Importancia sobre marcar objetivos creo que es compartido por tod@s, aunque algunos se sienten más cómodos con otras palabras. Me parece perfecto que cada uno elija la palabra que le facilite conectar con la idea. Y sí me parece importante, compartir el sentido sobre la palabra “objetivo”.

Translate »