Educació emocional per a nens i nenes

Vídeo presentació

Objectius

Conèixer i posar nom les pròpies emocions per aprendre a regular-les i gestionar-les de manera òptima en la relació amb els altres.

Adreçat a

    • A famílies que veuen l’educació emocional del seu fill o la seva filla com una inversió de futur per a la
      felicitat del nen o de la nena.
    • A nens/es que manifesten algún tipus de dificultat a l’hora de gestionar les seves emocions.

Metodologia

Metodologia basada en el joc, l’experiència i la vivència del nen o nena. Es treballa amb diferents disciplines artístiques i pot comptar amb diferents professionals experts en elles i la seva aplicació al món infantil, a més de professionals del món de la psicologia i l’educació.

Divertim-nos amb les emocions!!!

Programa grupal

Sessions d’una hora i mitja setmanal per treballar en grup les emocions en infants de 5 a 7 anys. D’octubre a juny.

Preu: 476€ Consulta modalitats de pagament i descomptes.

Programa individual

Pack de 10 sessions d’una hora per treballar les emocions en infants de 5 a 10 anys.

Preu: 400€.  Consulta modalitats de pagament.

Reserva de plaça

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Contingut relacionat

¿Qué desean las mujeres por encima de todo?

Cuento: Gadwin y lady Ragnell Un día a finales de verano, Gadwin, el sobrino del rey Arturo, estaba con su tío y los caballeros de la corte en Carlisle. El rey volvió de su cacería diaria tan pálido y alterado que Gadwin le siguió a sus aposentos y le preguntó qué le...

Tu també fas educació emocional!

"L'educació emocional és inevitable, la intel.ligència emocional és el resultat de l'educació emocional conscient, responsable i sana" Si ets pare o mare cada dia eduques la gestió d'emocions L'educació emocional està de moda, sort! Sort que tothom ja sap que les...
La tristesa en els nens - Retroba't

La tristesa en els nens

Emocionòmetre Una de les rutines que faig en les activitats d’Educació Emocional consisteix en que els nens i nenes col·loquin una agulla d’estendre roba decorada a l'”emocionòmetre” segons com es senten en aquell moment o recordant un moment del dia.

Les pors infantils Retroba't

Tinc por! Les pors infantils

Els vostres petits o petites tenen por o pors? Els meus també. Jo també tinc pors. Tots tenim por. L’única explicació a aquesta generalitat és que la por té un important component de valor adaptatiu per a l’espècie.

Tornada a l'escola Retroba't

La tornada a l’escola (i l’ambivalència emocional)

El concepte ambivalència emocional es defineix com “un estat de tenir simultàniament sentiments diferents cap a una persona o objecte. Escrit d’una altra manera, l’ambivalència és l’experiència de tenir pensaments i / o emocions de les dues valències positiva i negativa cap a algú o alguna cosa ” (viquipèdia).

La Ràbia: Gestionant emocions

LA RÀBIA: gestionant emocions “difícils”

LA RÀBIA: gestionant emocions “difícils” La ràbia és una de les emocions per les quals els pares busquem més solucions, esperant una fórmula que ens porti tranquil·litat a casa. Però a vegades ens oblidem que, com totes les emocions, té la seva funció i es necessària....
Reflexions sobre l'adolescència a Retroba't

Reflexions sobre l’adolescència

Aquests dies ve a dinar a casa, la Judit, una neboda de quinze anys, bé gairebé setze, i m’adono que m’agrada molt parlar amb ella, que m’agrada entendre com veu el món. Em sorprenen molt positivament molts dels seus punts de vista perquè són frescos, crítics però constructius, optimistes, vitals.

Draxi, el drac trist de Retroba't

DRAXI, EL DRAC TRIST

Avui comparteixo amb vosatres un conte que vaig escriure per a treballar la tristesa amb un grup de nens i nenes de 4 a 6 anys, per a que entenguessin que la tristesa en si mateixa no és dolenta, que l’hem d’acceptar, que avegades estarem tristos per coses que ens passaran però que la tristesa si l’acceptem.

Els bons moments, els bons records: El combustible de la vida. Retroba't

ELS BONS MOMENTS, ELS BONS RECORDS: EL COMBUSTIBLE DE LA VIDA

“Estima, viu i construeix records.” (anònim) Tots nosaltres hem viscut molts bons moments. Moments en els que ens hem sentit feliços, en els que les sensacions i les emocions ens han omplert de joia, moments d’intensa felicitat.

Que surtin les emocions a Retroba't

Que surtin les emocions!

Que les emocions tenen mala premsa no és el primer cop que ho afirmo en aquest blog. Que les volem controlar o reprimir és evident només sortir de casa. Que si ho fem només tindrà efecte temporalment ens ho hauria de dir l’experiència pròpia de cadascú de nosaltres o l’anàlisi de l’observació de la realitat quotidiana.

Review Servei: educació emocional per a nens i nenes.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Translate »