Formació

Formacions en Recursos Personals
Formació per acompanyar el dol

Professionals: Sònia Talabante i Rosa Montells.

Formació per gestionar situacions de risc per agressió física

Professionals: Leonardo Monreal i Sònia Talabante.

Dirigida a: Educadors Social que treballen en centres de menor (de protecció o reforma) i altres professionals de la seguretat privada, cos de seguretat de l’administració pública, víctimes d’abusos, etc.

Breu explicació: Formació que profunditza davant les eines psico-emocionals i tècniques físiques (específicament kyusho) per gestionar de forma òptima l’alt estrès produït per una situació d’agressivitat o/i violència física garantitzant el mínim d’impacte per la totalitat de la persones presents i aportant eines per reduir els riscos psicolaborals del professional.

Comunicació: interna o/i externa
Comunicació interpersonal
Habilitats de lideratge
Gestió i direcció d’equips de treball
Sistemes de retribució
Estudis de clima laboral
Gestió de la formació
Formació en Teatre Terapèutic (acreditat per AETH)

Inici: Octubre 2014.

Observació: Descompte de la matrícula pels que s’inscriguin abans del 31 de juliol 2014.

Modalitat: Un cap de setmana al mes.

“El Teatre és joc, és acció, és la clau màgica a la porta d’expressió. El Teatre Terapèutic és un camí de creixement: estats d’ànim, sentiments i pensaments”

El Teatre Terapèutic és molt més que teatre, és un treball integral, que comparteix eines teatrals com:

IMPROVISACIÓ – JOCS – CREACIÓ D’ESCENES – MÀSCARES –CONTES – GUIONS – REPRESENTACIONS – DIRECCIÓ TEATRAL – TEXT DRAMÀTIC – MÚSICA- VEU – DANSA

I altres tècniques pròpies de la psicoteràpia com

GESTALT– PROGRAMACIÓ NEUROLINGÜÍSTICA (PNL) – FOCUSING – ANÀLISISTRANSACCIONAL(AT) – PSICODRAMA – CONSTELACIONS FAMILIARS –RIUOBERT–COACHING –PSICOLOGIATRANSPERSONALIALTRES

Tot això, juntament amb l’experiència de la vivència de l’experiència grupal invita a la persona a retrobar-se amb la seva pròpia persona davant un mateix i davant dels altres. I retrobar-se amb un mateix possibilita reconeixer-se, descobrir-se, sentir-se i relacionar-se tant des del cos, com des de les emocions i el pensament.

TEATRE TERAPÈUTIC és

UN VIATGE PROFUND, LÚDIC I CONSCIENT AMB EL COR I CAP EL COR. “
Ció Sagristà (Iniciadora i Directora FTT a Espanya)

Demana entrevista informativa individual

Formació en Aplicació de Tècniques Terapèutiques Humanistes a l'àmbit educatiu i social MATRÍCULA OBERTA !!!!!!!
Grup de Training per a pares i mares

Ser pares i mares avui no és fàcil, tots tenim poc temps i els nens exigeixen molt que hi estem presents, això angoixa els pares i els genera molts sentiments de culpabilitat i molts dubtes. L’objectiu d’aquests sessions és el de reforçar i augmentar les seves competències educatives: d’observació, d’anàlisi, de reflexió i d’intervenció, per tal que adquireixin confiança en la seva capacitat per dur a terme la seva tasca de pares i mares.

Es proporcionen coneixements bàsics sobre el procés evolutiu i d’aprenentatge dels infants, per tal de permetre els pares poder entendre millor els seus fills i els canvis en la seva conducta. D’altra banda, i molt important, també s’acompanya als pares en l’anàlisi i reflexió de situacions concretes per a prendre consciència de com són les relacions amb els seus fills, quin paper hi juguen les emocions –tant dels pares com dels fills- en aquestes relacions, de la coherència o no de les actituds amb els valors que es volen transmetre, etc. Finalment, s’aporten alguns recursos i estratègies d’intervenció educatives.

Tot això entès des de la perspectiva de que no som perfectes, de la no autoexigència i de l’acceptació que els nens són els nostres mestres i l’educació és un procés bidireccional, per això totes les activitats es realitzen amb una dinàmica fonamentada en l’escolta i el respecte, en l’acceptació i valoració de l’altre, en l’ajuda mútua, tot eliminant judicis de valor o actituds de culpabilització.

En resum, no es tracte tant d’aprofundir en el coneixement del comportament dels infants en general, sinó en conèixer i entendre cadascú millor els seus fills i a si mateix per poder augmentar la qualitat de la relació i de la intervenció educativa de cadascú amb els seus fills i filles.

Cicles de monogràfics dirigit a pares i mares

“Per què el nen no bé amb un manual sota el braç?”

Són un conjunt de monogràfics independents entre sí, però que en el seu conjunt estan pensats per donar resposta a inquietuds, dubtes ,…. del pare o/i mare mentre aprèn i gaudeix de ser-ho.

Ara i aquí

Professionals: Anna Esteve i Jemina Albesa.

Dirigit a tots aquells que volgueu relacionar-vos amb els vostres fills des de l’autenticitat i la proximitat que ells sempre ens ofereixen iviure amb intensitat l’experiència de veure’ls créixer.

Sovint passem de puntetes sobre el present i vivim ancorats en el passat o projectats en el futur, això fa que ens perdem el que passa ara i aquí.

En aquest taller, mitjançant una metodología vivencial, posarem atenció en el nostre món interior, descobrint amb què estem en contacte en la nostra vida i com ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb els altres, i com viure de forma conscient en l’ ara i aquí ens permet relacionar-nos de forma més autèntica, atenent al que realment passa.

També prendrem consciència del lloc des del qual mirem els nostres fills i adquirirem
eines personals per a decidir des d’on els volem mirar.

INTERGALACTIC COMPANY
"Ridiculus enim cras placerat facilisis amet lorem ipsum scelerisque sagittis lorem tis!"
Jojn Doe, CEO
Tel.: +1 (800) 123-45-67, +1 (800) 123-45-68
Fax: +1 (800) 123-45-69 (any time, 24/7/365)
E-mail: info@intergalactic.company
Website: http://www.intergalactic.company
Address:
221, Mount Olimpus,
Rheasilvia region, Mars,
Solar System, Milky Way Galaxy