Formació per a pares i mares: Creixem per ajudar-los a créixer

Vídeo presentació

Objectiu

Proporcionar una ampla gama de  recursos  i eines per a educar als teus fills i filles en la gestió de les seves emocions (amb ell mateix i en la seva relació amb els altres) i per a empoderar-los en els seus propòsits.

Adreçat a

 • Pares i mares que desitgen integrar d’una manera vivencial que és l’educació emocional i acompanyar els seus fills i filles en una gestió adequada de les emocions.
 • Consulta si ets un altre perfil.

Metodologia

 • S’utilitzarà una metodologia pràctica, que permeti la vivència,l’experiència personal i la comprensió dels diferents continguts, així com l’adquisició de recursos pera l’acompanyament del teu fill/a.
 • S’aportarà material teòric de referència amb breus explicacions teòriques.
 • També es potenciarà un espai de debat, reflexió i d’intercanvi d’experiències.

Que t’emportaràs

 •   Gaudirà s d’un espai i un temps per aprofundir en el teu autoconeixement.
 • Comprendràs de manera integral la informació més rellevant sobre l’educació emocional de mans d’experts en la temàtica.
 • Disposaràs d’un espai pràctic per conèixer i integrar recursos i eines pràctiques enfocades a desenvolupar les competències emocionals del teu fill/
  • Consciència emocional.
  • Autonomia emocional: Identitat personal, autoconcepte i autoestima.
  • Regulació de les emocions
  • Competència social: escolta activa, empatia, assertivitat, resolució de conflictes.
 • Aprendràs les característiques i la funció de cada una de les emocions bàsiques -alegria, tristesa, por i ràbia- així com eines per a ajudar els teus fill/es a gestionar-les.

 

 

 

Durada i horari

Inici: Nov. 2019 Fins: Juny 2019
Horari: Dissabte (10h.-14h.)

Durada: 32h.

Preu

8 quotes mensuals de 50€ o un únic pagamet de 350€.

Calendari:

Reserva de plaça

Contingut relacionat

De nens grans i d’adults petits

No riguis mai de les llàgrimes d’un nen. Tots els dolors són iguals”. Charles Van Lerberghe Darrerament en la meva activitat professional  em trobo massa sovint amb nens amb un discurs totalment adult: tant per les paraules que utilitzen, com pels arguments que...

Jo no vull ser “normal”

“El que em molesta és que a vegades per a insultar-me em diuen negre” em va dir un nen al final d'una sessió. “Això és perquè la gent té molt mala llet” em va sortir a mi, intervenció no massa terapèutica ja ho se, perquè ni és neutral ni res de tot això, però és...

Pares i mares, compartint creixem i …ens reforcem!

"Només hi ha dos llegats duradors que podem deixar per als nostres fills. Un d'aquests són arrels, l'altre, ales. " Hodding Carter Actualment vivim un moment en que coexisteixen, amb total normalitat,  múltiples models familiars, i això, sense cap mena de dubte és una...

Tu també fas educació emocional!

"L'educació emocional és inevitable, la intel.ligència emocional és el resultat de l'educació emocional conscient, responsable i sana" Si ets pare o mare cada dia eduques la gestió d'emocions L'educació emocional està de moda, sort! Sort que tothom ja sap que les...
La tristesa en els nens - Retroba't

La tristesa en els nens

Emocionòmetre Una de les rutines que faig en les activitats d’Educació Emocional consisteix en que els nens i nenes col·loquin una agulla d’estendre roba decorada a l'”emocionòmetre” segons com es senten en aquell moment o recordant un moment del dia.

Les pors infantils Retroba't

Tinc por! Les pors infantils

Els vostres petits o petites tenen por o pors? Els meus també. Jo també tinc pors. Tots tenim por. L’única explicació a aquesta generalitat és que la por té un important component de valor adaptatiu per a l’espècie.

Tornada a l'escola Retroba't

La tornada a l’escola (i l’ambivalència emocional)

El concepte ambivalència emocional es defineix com “un estat de tenir simultàniament sentiments diferents cap a una persona o objecte. Escrit d’una altra manera, l’ambivalència és l’experiència de tenir pensaments i / o emocions de les dues valències positiva i negativa cap a algú o alguna cosa ” (viquipèdia).

La Ràbia: Gestionant emocions

LA RÀBIA: gestionant emocions “difícils”

LA RÀBIA: gestionant emocions “difícils” La ràbia és una de les emocions per les quals els pares busquem més solucions, esperant una fórmula que ens porti tranquil·litat a casa. Però a vegades ens oblidem que, com totes les emocions, té la seva funció i es necessària....
Reflexions sobre l'adolescència a Retroba't

Reflexions sobre l’adolescència

Aquests dies ve a dinar a casa, la Judit, una neboda de quinze anys, bé gairebé setze, i m’adono que m’agrada molt parlar amb ella, que m’agrada entendre com veu el món. Em sorprenen molt positivament molts dels seus punts de vista perquè són frescos, crítics però constructius, optimistes, vitals.

Draxi, el drac trist de Retroba't

DRAXI, EL DRAC TRIST

Avui comparteixo amb vosatres un conte que vaig escriure per a treballar la tristesa amb un grup de nens i nenes de 4 a 6 anys, per a que entenguessin que la tristesa en si mateixa no és dolenta, que l’hem d’acceptar, que avegades estarem tristos per coses que ens passaran però que la tristesa si l’acceptem.

Translate »